Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu pozvali ni mene, pa to nije vijest!
kod nas ako ti je neko kriminalac prvoga zoveš na svadbu da te pogura malo "u budućem životu"
ovako novaliceve cerke ne pricaju sa ocem kriminalcem hahahaha
ucite mladi parovi, kako se cijeni i postuje druga strana vas!
hebo familiju kad su milioni u pitanju. hh uljeba neka
Sto ti je prava ljubav on ruzniji od najruznijeg majmuna a ona lijepa ali to ne pravi razliku oni se vole i to je najvaznije!!! Ups i ako imas para za strave saliiti😝
usrecio se sa tazbinom..
cek klix nam prebosi vijesti da necija mater nije pozvana na svadbu? klix tone sve niže
Naš je bolji, zato što je naš.
Jel ovo on ima dvoje djece, a tek se sad ženi? Haha
kako sam vidio tako danas rade svi poznatiji, eno Ramos ima 3 djece(manje više jedno) tek se nedavno oženio, valjda je ovo sada in.
@bizon44 Ja ne znam puno muskaraca koji bi svoju sadasnju zenu ozenili nakon godina braka i dvoje djece. Tada vec uveliko zive momacki zivot, ganjaju trebe preko fejsubka i apsolutno zanemaruju svoju zenu.