{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ovosedmične teme u Dejana talk show: Blizanci i Muška neplodnost

8.10.2015. u 13:30
38
Ovosedmične teme u Dejana talk show: Blizanci i Muška neplodnost
38
Ovosedmične teme u Dejana talk show: Blizanci i Muška neplodnost
OBN TV i Dejana talk show su i za ovaj vikend pripremili zanimljive teme i razgovore s jedinstvenim gostima. Gledatelji će u subotnjem izdanju imati priliku zaviriti u čudesni svijet blizanaca, dok će u nedjeljnom izdanju biti tema muška neplodnost.
Smatra se da blizanci imaju razvijenu intuiciju čak i kada su razdvojeni kilometrima. Oni dijele poseban osjećaj emocionalne povezanosti i mogu prijaviti osjećaj nelagode ili boli kada je drugi u nevolji. Paranormalni fenomen telepatije među blizancima je intrigantan i potrebno je provesti još mnogo znanstvenih istraživanja kako bi se objavili dostatni dokazi o njenom postojanju. Kroz subotnje izdanje Dejana Talk Showa koji je na programu OBN TV u subotu od 17:30 sati zavirite u čarobni svijet blizanaca.

U nedjelju u 17:00 će se govoriti od liječenju neplodnosti sa akcentom na mušku neplodnost i probleme. U svim populacijama neplodno je 10-15% parova. Iako ova životna situacija može biti stresna i frustrirajuća, srećom postoje mnoge sigurne i efikasne terapije za prevladavanje neplodnosti.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: