Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namik Sarac je bog
to MIKI, ti si prava gradska raja, fin, kulturan, talentovan i obrazovan:))) cim progovoris, vidi se da si iz visih slojeva drustva:D
To miki, reci mu ko je prava gradska raja hihihi :)
PA SINE NEMOJ DA SE NERVIRAS! NIJE TAJO KRIV STO SE NAPRAVIO DEGENERIKA, JA U CENTRAL NE IZLAZIM AL KADA VIDIM SA SLINE POUT TEBE INACE MOBITEL SINTETICKE GENERACIJE SERU NESTO MORAM REAGOVATI... POZ.. MAMU!!!
joj mos si misliti kad seljadija navre da kupuje plave hOljine i gOce
Ha Ha Ha, ti si stvarno vise primitivan i nepismen nego sto sma ja mislio... Ne mozete ba nazor biti \"CLUB\" ma koliko vi to pokusavali, mozete ostati kafane u kojoj preko dana studenti ispijaju kafe po 3-4 sata a pred vece se skupljaju malo gradjani.. A ja cu ti reci papak zasto se vodite pod \"CAFE\" zbog poreza i radnog vremena, needucirani majmune...Odakle si ti samo dosao da budes sanker u \"CENTRALU\" to je ba za tebe vrh, ti si dostigao zivotni vrhunac, central je najelitnije mjesto za tebe... COBANEEEEEEE!!!
pogledajte ko vas je blokirao na fejsu download -> http://tinyurl.com/fbc21
TO STO VAS NEPUSTAMO U CENTRAL JE STVAR VASEG IZGLEDA SELJACKOG NARAVNO ZATO SE I KRIJETE IZA TASTATURA I JADIKUJETE U PRAZNO!! SENATOR JE PRVOBITNO BIO KLUB I TO JE I OSTAO! A TO STO TI JE MAMA POPILA NESTO OMAMLJUJUCE PA SE RASPAMETILA NIJE NASA KRIVICA!!! VOLI ZENA PROVOD STACES!!
JESU NAJBOLJE ...HAHAHA...SVOJ RUZAN IZGLED NADOGNADJUJU MINJAKOM ..KAO I POLA GRADA
Auuu sto se neki zaposlenik pronasao u ovom komentaru. hahaha Prvo papak koliko se ja sjecam na natpisu iznad objekta stoji Central-CAFE a ne \"CLUB\" to sto vi nazor zelite da budete popularni nebitno vas problem, niste vi krivi sto niste educirani malo vise o ugostiteljstvu. Druga stvar je to da ja nisam rekao da dolaze samo \"primitivke\" i seljanke kod vas naravno bude tu i finih djevojka i ja protiv tog nemam nista, samo zelim naglasiti sta ce dobiti ZA TAJ BESPLATNI KOKTEL, nepismeni majmune!!!
Za Mikija! Central jeste seljačko mjesto za provincijalce i malograđane!
COBANE CENTRAL NIJE SELJACKO MJESTO NEGO JEDAN OD NAJBOLJIH KLUBOVA U GRADU!!! SVIDJALO SE TEBI ILI NE NAJBOLJE TREBE U GRADU CE DOCI I PROVESTI SA NAMA KAKO MI ZNAMO NAJBOLJE!!! COBANE!!!
dobra ova plava , realno pic.ka i po.
Koliko vam plaćaju za reklamu.
Besplatan plavi koktel!!!! xD xD Djevojke to ce vam biti \"VIAGRA\" al` od vigor vodke i nekog jeftinog energy drink- tipa burn, sinalko, nesto slicno tome... Bolje vam je popiti nesto za sta cete dati svoj novac, nego da vam ovi cobani mijesaju sve i svasta a kao sve je to za dame free, nadam se da nase djevojke bar one fine kulturne nisu tako glupe...