Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saljem ti playlistu for Tonight, aight,
Hvala na sugestijama, motivacijska pisma, prijedloge, muzicke zelje mozete poslati na gore navedeni mail. Vas voljeni, Riven.
Danas se svaki levat moze proglasiti DJ-jem, uzas!! pusta pjesme preko kompjutera i on je DJ. ma karine obicne..
Sta ima DJ. \' ja sam se vec odavno nastelio da napisem ovaj komentar koji si ti napisao i mogu ti reci da ovaj dj nema pojima o rnb . Covjece ima toliko dobrih stvari da ne prestanes da pleses 24 sata. Dru Hill - Sleeping in my Bed So So Def Remix Next - Wifey Jagged Edge - Let´s Get Married Remix 112- It´s over Now Remix To su samo grupe koje si ti naveo a ima ih jos na stotine od old school. svaka cast za komentar, slazem se u potpunosti. Volume up brine.!
Mislim da Rn´B DJ treba malo da prestane pustat sranje od R n´B mzuike i da se malo raspita po tom pitanju sta je prava muzika za ples i dali je ikad cuo za Next, 112,Jagged Edge,Dru Hill i sve ostale prave Rn´B izvodjace a ne one komeracijale i sranja koja pusta. Jos se naziva DJ, pusta obicne verzjje pjesama koje slusam na MTV pa cak i na OBN ih mozes cuti.:-) Hej DJ let´s play that song , don´t be wrong
samo alkohol i kocka nam jos treba, a izbroei na pomolu fuj