Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidim ispred cijih imena stoji prof. dr....... BLJAK
To je sport za ljude u Bosni Niski udarci tu se ne sude A ima samo pauza mala Da čistačica pomete zube.........
Jajane nekako ovdje, godine sporo lete Ova zemlja ne trpi, planere, vizionare i arhitekte Predvidit namjestit, niko ovdje nema te pameti Šofer, stander ovdje. Haj vodim vas na ćevape :D :D
eee kada se sjetim kako je hokejaski klub bosna pobjedjivala jesenice,medvescak....zlatna vremena sporta u sarajevu,a danas se sve pogasilo😔
Sta vam je ljudi, druzite se upoznajite ako ne vi, onda pustite djecu neka se vesele. Pustite vjeru i nacionalnost malo! Zatucane dalebu!
Profesor Elvedin Pezic je rekao da je fudbal i svaki sport mekruh ako ga cesce upraznjavas prelazi u haram.
jel rekao i za internet da je haram? idi u rupu i zatvori se da ne cinis grijeh
olimpijski grad bez plohe za klizanje, sramota fujjj
Sjajne vijesti iz našeg Šehera. Umrite ljubomorne duše.
Živio nam Babo i nikad više svoju Krajinu ne damo! Bakire nepoželjan si u Krajini! Živjela slobodna Krajina i naš Predjednik Republike Krajine Fikret!!
Hebo ti on sve i svim debilima kao što si i ti.
Mrš, narod ga je izabro!! Ko vas hebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)