Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve one koji govore da je ovo loše neka se stide.. neko se potrudio da realizuje Holiday Market i ove godine koji će unijeti bar malo radosti u ovim hladnim, depresivnim danima.
U uspredbi sa adventom u Zagrebu, ovo je smjesno. Ali dobro, bolje je i ovo, nego da sjedite doma. Nego, nema nigdje djeda bozicnjaka.
Lovre, sto bi se mi takmicili u ovome sa Zagrebom? I sta tebe briga cega ima a cega nema u Sarajevu? Bavi se ti Zagrebom...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nas grad i zasluzuje da ima nesto ovako u ovom periodu, lijepo izgleda a i dobro mjesto gdje se mozemo provesti sa prijateljima
@Borna šta če nama bošnjama djed božičnjak
@sultan111 Ne žive samo Bošnjaci u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji klinac ovo treba kome? Ovi što piju imaju gdje da piju... Ovi što vodaju kinderčad imali su i prije gdje da ih vodaju... Ovi što vole tamo gdje je "okićeno" su imali i prije gdje jer je kod nas svakako sve "okićeno"... Promovisanje zapadnjačkog komercijalizma nije za Šeher.
Lijepo i zanimljivo mjesto, odes otarasis se stresa na krace vrijeme, ali vrijedi svakako
Najljepši prak u gradu, sve pohvale za organizatore ovog projekta. Ovaj projekat je veoma bitan za grad i turiste vjerujem da će grad Sarajevo sljedeće godine sijati u ješ vecem sijaju !
Najljepši park u gradu Sarajevu, svi smo presrestni u realizaciji ovog projekta
Zaista mjesto sa sve uzraste, da provedu svoje najljepše trenutke i da uživaju u čarolijama zime uz svoje najbliže
Najljepša zimska čaorilja u gradu !
Luna park?
Sarajevo i treba da sija! Sve pohavale za organizatore, ali i za one koji su finansijski podrzali👏
Mjesto je prekrasno.. svw pohvale za organizaciju
Napokon!!! Jedini dio grada koji “zivi” po ovakvom vremenu.. 👏
Konacno. Ocekujem dobru atmosferu kao i svake godine ☃️❄️
Odlicna zabava i ponuda za sve uzraste :)
Ocekujem dobru zabavu kao i svake godine 😃
Citav mjesec dana pruza se mogucnost za igru, zabavu i radovanje.
Lijepo organizovanje zimskog dogadjaja bez obzira na neke koji lose komentarisu, a koji se ni svojoj sreci ne mogu radovati, a kamo li tudjoj.