Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ispred murala organizujte pedersku paradu. Imal li ista autohtono domace da se predstavi? Kukate za turistima i turizmom a ne trudite se da predstavite bilo sta originalno tim turistima. Jednom Amerikancu je smijesno da vidi Davida Bowiea na najvecem muralu u sehhher sHarooojvu.
Šta je ono OMAŽ?
Evo ne znam bogumi... Nisam školuvala
hocemo Mural Bakirov da nam ga ucera jos dublje, kako ga ne bi nikad zaboravili ,....;)
Mi smo specijalisti kad treba obarati neke preglupe guinness-ove rekorde u plesovima i poljupcima, "najvece" murale i sl... Samo nemoj da se sta konkretno radi
@komentator2 ti sto konkretno vole raditi su otisli iz Bosne
Ne znam sta je gluplje ova kvazi drzava ili ljudi u njoj, al kakva suma takvi zecovi. Dizete spomenike Bruce Leeju i crtate murale Davida Bowieja dok Grahama Bamforda covjeka koji se spalio da skrene paznju svjetske javnosti na rat u BiH spomenu samo na godisnjici njegovog plemenitog cina, gospodin Bamford nije jedini vrjedan spomena, ali uvjek mi prvi naumpadne. Sram vas bilo. Naravno ovo sto sam napisao nije direktno upuceno ovim momcima njima svaka cast i samo naprjed.
@maverick13 to govori koliko se ne vrijedi zrvtvovati. nit cak biti dobar. jer niko nece ni primjetiti
Kaže se "zečevi" a ne "zecovi". Toliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolji mural ubjedljivo je bio na zidu Valter Perić u Hisetima. Don't forget Srebrenica.
De ces to bolan. Zar nije najljepse imati mural za stranu pjevaljku ili pjevaca koji je tpliko ucinio za covjecanstvo prodajom svojih pjesama. Ali ozbiljno, ima trend u svim drustvima gdje osobe iz zabave predstavljaju politicke pozicije. Posebno kod nas. Samo uzmi primjer Angeline Jolie koja je neka vrsta idola za odredenu grupu Bosnjackog naroda. TO isto zeli Kusturica za neke Srbe da ucini sa Monikom Belucci (ili kako se pise). Idiotizam ebote, a narod se baca na njih.
Koji će to platiti?
A Srbija dobila broja 1 , pogledaj URNEBESAN VIDEO, PAtrijarha Irineja vozi A8 sa tablicama 001 a ispituje ga o moralnosti takvih postupaka reporter u kolicima !! Ovo je bože me prosti ko da smo u Republici Srpskoj u svjetovnoj sferi !! Nisam siguran za Hristosa, al Alan Ford i Broj 1 su SIGURNO BESMRTNI !! https://www.youtube.com/watch?v=saOXt4v6orI http://static4.comicvine.com/uploads/scale_small/4/42733/841733-magnus_alan_ford.jpg