Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubacili Tifi nesto u Heroin!
Ovo Brega smislio zbog marketinga. Sada ne gine turneja pomirenja.
balkan. javno veselje. svadja na svadbi. tuca na sijelu. rato. sahrana. pare. sihire. opijati. zabava. popularni problemi. uvrede. psovke. slikavanje. bitange. ognjiste. komsijina krava. nasi vase nadigrase. provirivanje. navijaci. ruganje. dokolica. besposlica. mi. oni. nasilje. cinizam. osveta. zavist. zanimacija. oholost. unedogled...
@Hipoteza PA BIO JE PRIJE AGRESIJE NA RBIH. ČIM JE POČELO RATO, NIJE VIŠE. I ZNA SE KASNIJE NA KOJOJ JE FUNKCIJI BORAVIO. A Tifa GAĐALI GA SA BRDA BRADONJE I ON SEBE TETOVIRA TIM ISTIM BRADONJAMA. LIZANJE DUPETA NEKOME!
Ipak ga je Alen isprovocirao, nije ispostovao dogovor- svako svoje pjesme pjeva, Alen nije mogao da se suzdrzi i jos ga je opsovao. Jbg oni zive od ovoga, svi su bez para(osim Brege) i ovo im je sve, naravno da su tenzije a jos i provokacija dolije ulje na vatri.
što ga alipašinac natače na glavu
Barem su izabrali neutralnu zemlju hehe 😂😂😂
bez bebeka, milića i pokojnog ipeta ovo je obicni folklor, uspjeli su se skupiti jedva 2005 zbog coca cole i velikog iznosa honorara
kad brega od seljaka napravi pjevaca...fuj stidite se
Napetost u zraku.
Na bijelom dugme :D
Jazuk!
Joj debila, ne vjerujem ocima
Na bini su bili zvijezde a ispod bine klošari i najvjerovatnije narkomani .
Ah, bizantinac i osmanlijski otpad....sta se moze ocekivati??
al je tifa velki borac vidi se da je srbo
@automatic100 samo mi nije jasno kako je ovoliko pozivio od tolikih teskih droga i kako moze jos uvijek pjevat
kako si mi pao u ocima Mladene. to ti je ekstazi uvijek te na kraju profura na agresivu.