Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i ublehe ministra na 1. i 3. slici... a ministra i g.o.v.a.na. braco!!!
U ovom Basement-u samo ublehe :D Al\' trebe su glavni odroni :D drvlje i kamenje :( http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168773866485479&set=pu.168772793152253&type=1&theater Eh, ovdje je party seljadijo ! :D Gdje je Bg i Beogradjanke... gdje smo mi... :( Nemamo mi ni prostora za valjan party :(
Trebe su ovdje žalosne.
Eto oba su te dislajkovala. HAHAHAHA!
stid me kad ovo vidim. još ust..aški parti eroneta
vidi ovog klempana...
Posto je cuga u ovom Basementu?
Ovaj brejker ku.ra.c palac šta li je na slici br. 4 ima 47 godina i još pleše po kafanama, tjesni helić vrti se na glavi, a DJ pravi onaj konj Hanoverski konj (Hanoverski konj - je popularan u Njemačkoj za paradne skokove i dresuru) Znam i jednog i drugog i svaki put kad ih vidim u javnosti žao mi bude što smo se upoznali. Al ajde valja svašta vidjet.
moram obavezno mijenjati styling.....kako ovo omladina izgleda jbt,a ima ih i starijih....uglavnom nisam znao da se ovako raja obalci.....a ovaj na slici 4 je kriza teza nesto ofirnije nisam dugo vidio
@JUNAK Kakav Maxsimus ba... Ima prostora za party to nikad nije bio problem. Problem je nedostatak tradicije odrzavanja partija koji proizilazi iz nedostatka znanja. Ne moze svaki seljak organizovati parti, tu treba faultetska diploma sa ponesto i znanja. Svaki seljak moze samo dovesti Saku Polumentu (jer ga negove pjesme emotivno pogadjaju posto ga podjecaju na trenutak kad ga je seljanka ostavila i otisla na parti) ali napraviti pravi parti za prave ljude bez kockastih glava (ko je ko ja ala\'mi), jok! Dakle poenta price je: djeco ucite trebace vam u zivotu jer ako ne budete ucili slusacete Saku&Co... :D
a na sta spade ovaj nekada popularni basement...sve odron do odrona majko mila,al kako kaze narodna dok je pasa bice i šarova :)))
Joj vidi Meleza i DJ-a :))) Joj kad se sjetim sta smo mu radili u srednjoj masinskoj, mamina maza prava bio :))
Eh onako i ja mogu ko onaj na prvoj slici, ........................ al nakon litru posavske rakije. hehe
Divi me kako sisam šufla!
ovaj na prvoj slici ,kao da je vodja bhfanaticosa :))) sto li plese!izvinite zaboravio sam mu ime on je prestavnik bhf u BiH!
Kad budem imao kockastu glavu ja cu tu da udjem :D Ovako nema sanse ! :D Ionako dolaze ruralke iz breze, visokog, ilijaša... cisto radi \" Lejdiz najta \" al\' \"lejdiz\" braco mila ! Meni takve trebe zaista ne trebaju , pogotovu da ih vidis, em ruzno , em se našika i em nema para za hljeba ... sta ce mi takva ? a sve ko fol dame ! FUJ, vi bogalji ste virus naseg drustva !
I za koga da se udam? Ja necu po bejsmentu da hodam!