Rashlađivanje uz koktele
0
Vrela ljetna noć u Central Cafeu
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne budite ovani samo komentarisite i serite glavno pravilo marketinga i losa reklama je dobra reklama sad prdite tu o njima i dizete im rating . . . ovani
s sta fali djevojkama na slikama: 2, 6, 8, 9 i ova zadnja, molim te? izgledaju pristojno. e sad...sto sto vas je zaslijepila ova u crnom... hehe to je druga prica. manite se toga!
pa samo primitivci mogu ostavljati ruzne komentare na neciju sliku, i onda se nazvati gradskom rajom. nemate vi pojma sta je prava kulturna sarajevska raja. a bar 80% komentara je od iskompleksiranih djevojaka.
ma nisu ovo sarajlije , ovo sve sandzosi , ne izlazimo mi sarajlije u central
dobre dobre nista ovdje ne fali,,obucene moderno , nijenda nema na sebi muslimanski feredza i marama,vjerovatno zato ovoliko pogrdnih komentara od dezurnih vehabija koji bi najradije da uvate sto od 13 godina
FRAJERI- JALIJASI I PAPCI, SKUPLJAJU PREKO SEDMICE DZEPARAC ZA CENTRAL, DJEVOJKE- JEFTINE SPONZORUSE, IDOL IM DARA BUBAMARA. CENTRAL- DNO MORALA I JAD SARAJEVSKE OMLADINE
Neće te sve i jednu ženiti,da se komentariše koja je bolja, a koja nije.Svugdje mu je bolje nego u gaćama.I sad u akciju!!
Ja bi sve i jednu poderao....Sve i jedno žensko je dobro...Ko bira taj će uvijek za ckapi patiti...Nego sve zigute koja hoće i koja se sama nabaciva...Od biraca nema je.ba.ca...I nemojte biti derpesi da nalazite mane djevojkama,inaće će te hodati suhog ha ja...Još jednom sve bi i jednu poderao sa slika,a i ovako!!!Svaka pi.ćka je istog izgleda,samo drugog kalupa lol :)))
aajjj mama kakvi su ovo ljudiiii...sta je sa ovim saX..uzaaaaaassss
SIFON KO KLIPAČA,KO DVOGUZA!!!VIVA LA PLASTCA!!!
5 cura i 125 frajera... j**na gej parada... Onu su sa vogoscanske petlje doveli?!
ajd sad priznajte koliko vas je dodalo ovu sisulju na fejsbuku hahahhah kakvi manijaci odma je nadjose hahhahaha jos ce nam sisulja postat poznata licnost....
JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAPANKI
..podero bi sisulju bez ikakve dileme.......
da je iko od ovih kvazi dama fin i posten ne bi bio u ovakvom stanju u centralu, a ove sto se slatko smiju su najgore, dno dna!!! jedina simpaticna djevojka je ova na zadnjoj slici, a ostale u snu se ne snile!!!