Uz tamburaše i specijalitete
0
Veseli 8. mart u The Clubu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skup nee...dooo..je.ba.nih starki
NAJODVRATNIJE MJESTO U GRADU FUJJ
taman kad ste prestali sa prezentovanjem ove rupe od kluba vi opet, de nesta drugo,ne da mi se gledati ovaj seljakluk
ye.blo vas leglo kuravi i derpića šta ga više prezentirate , gostiona ko gostiona
Bgm ne shvatam ljude koji se zavlace po ovakvih rupetinama !? Mislim i ja sam hoda po kafanama, al` brate poslije 5 god alkohola i droge mi ne pada na pamet. Pogledaj ti tu stoku gdje se zavukla, bolje da su otisli na zmajevac i u autu sjedili. Fuj !!
Kada li ce vise otjerati ove nesposobne tamburase sa repertoarom od 10 pjesmi?
Možemo pričat šta hoćemo, ali j e The Club definitivno još uvijek jedno od najboljih mjesta u Sarajevu. pa i 8. mart je ljepši uz lagane zvuke tamburica, damski, zar ne?! Očigledno vam fali komšijskih nazovi estradnih umjetnica da vam uz litre jeftine pive uljepšaju i taj jedan dan u godini...žalosno zaista!
BABA BABA puti me u program!!!
cuj Dan zena. mrs u kuhinju gdje vam je mjesto!
mozda zalosni 8 mart bolje odgovara, stara klijentela za stari \"the club\" ....taman
mora da se dobro usculo fuj