Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje se ribe za stoju nalaze
i ovo se kao servira kao primjer mladim djevojkama........SVAKA ČAST ! u ovakvoj krizi gdje se nema ni za školovanje kako treba vi ove polugole jadnice hvalite i dajete im medijski prostor , svako imalo neuiskusan i povodljiv će krenuti ovim putem bude li se forsiralo ovako nesto. Slicno se desilo i krajem 90ih i pocetkom treceg milenija kad su novine po sarajevu brujile o nekim celama, celama 2, gasijima pa danas imate za rezultat svakodnevno pucanje po gradu.
..žensko sam, i zbog ovakvih na momente mrzim svoj rod...
jao fuj,nekad me je sramota sto sam žensko
kome se sve daje prostor u medijima, to je STRASNO!!!
A GLUHO BILO I DALEKO, KAKVI SU OVO LIKOVI!!
je*em ti sumpor .. gledaj ti djevojaka, pa sto nemam ja u dzepu 5000 KM da ih sve pokupim i ponizim i sve to snimim .. nju ne mozes sarmirati, nasmijati ne mozes nista bez PARAAAAAAAAAAAAAAA .. al dobro, jadni njihovi muzevi :D
Ovde uopste nisu sve playboy zecice.Tu su samo ove dve Soraja i Anastasija. Nije zurku organizovao playboy nego djilkosi iz Sarajeva a ove jadnice se istripovale da su zvezde. Pa idu gostuju po raznoraznim izmisljenim zurkama.
dobri za jasenovca !!!!!!!
ne znam sto toliko pljujete i psujete, ne morate da volite te papke i primitivce, ali moze se dobrih hebacica probrati na ovim slikama, ko da ih moramo zenit, vlahinjice su ionako samo dobre za jednu stvar, vozdra :)
Ja mislim da je ovo Helloween party po spskom kalendaru!
Mislite u Lukavici
cuo sam da je soraja nevina. jel to istina?
hahahahhahahhahahaha \"Playboy party\" na potezu Pale-Koran-Han Pijesak-Mokro hahahahahahaha Nego, nadam se da, nakon izlaska sa partija, \"zecica\" nije ugazila u kravlja vnago kraj puta.... hahaha Jesu li je provodali po \"istocnom starom gradu\" da vidi shumu i.... shumu.... hahahahaha
Fuj kako ste ljigavi keke vam bemje, vidi ovog cupe konta u holivud, e da mi te sresti negdje,da te pljunem usta... Fuj gdje zivim.fuj a xsa padate mi ocima radi ovakvih stvari, opasno !!
test
Mama Sorajaaa!!! Ne znam sto, ali mi je nesto bas godra sto sam prosjecan i obican.... Ne brinem se zbog..... Oho! Gotove kokice iz mikrovalne! Odoh da gledam Animal Planet...