Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se kako treba Bajram proslaviti. Sigurno ne ovako, u kafani i uz alkohol. Sramota.
Ovdje ce mnoge babo vidjeti...
Ojha krkani, hajmoooo
Aleksandar i Nikola - bajramski pjevači
Ovo neke slike iz bordela?
Kako žalosno. Na slikama sve gole kajmakuše sa estradnim otpadom. Seke,Jece,Joce,Droce nisu nastupale u Sarajevu koliko ja primjetih po ovim plakatima. Valjda je ona fetva IZ-e doprinjela da se koliko-toliko iskorijeni ovaj papanizam.
Ma ovo nije prava slika Sarajeva, ovi što na ovakvim mjestima obilježavaju Bajram su obično došlje sa svih strana svijeta, prije svega Sandžklije, Fočaci i drugih raznih sela iz BiH (čast izuzetcima) naravno da ovdje ima i onih tako reći \"sarajlija\" koji smatraju da su neki evropejci ako ne poštuju religiju i njene običaje. Prava raja (kulturna, odgojena, obrazovana) ne bi ni u snu na ovakva mjesta išli, a to što je kod nas 4% visoko obrazovanih to je druga tema.
fakat nisam znao da ovi slave Bajram, samo se pitam zasto nas onda nevole kad i oni vole Bajram ;)
kakvi grobovi od cura Bog te video!!!
Coloseum jedino moze proci, ovo ostalo dno dna! Seljak do seljaka.
ovi pijanci su pravo dobrii za vjernike... Bog je svakome osigurao mjeso u Džennetu, a oni koji ne zasluže Džennet Bog će prepustiti njihovo mjesto vjernicima koji ga zasluže... vjernik svakako dobiva :) a i da bi se postalo šehid a time i Božiju počast mora postojati neka budala koja će ubiti i time zaraditi Džehenem... :) SVAKOME JE OLAKŠANO ONO ZBOG ČEGA JE STVOREN
hehe. sto vam smetaju djevojke koje piju. sta necete da ih zenite? a takve bi da guzite. gadovi licemjerni. kvazimoralisti. a slagalo bi i oca i majku. zaklalo bi. a sad mi ovdje forsira pricu. ko slavi ovako neka slavi. ko ne slavi neka se posveti vjeri, a ne isijavanju mtznje.
Na facama vidis da su ovo seljacine kojima je \"teferic\" sve u zivotu...
PA ACO PEJOVIC JE PRAVI CE.T.NIK...CUJ NJEGA DOVELI.,...
sto su mi poznate ove na predzadnjoj slici.....
uvijek ce biti ovih selj.aka za bajram, tako da im ne treba davati neku paznju, njima je bitno lokati i fatati cure, a cur.ama je bitno - daj mi pivu u ruku i daj mi minic......to je tako.... ovo sve treba po kratkom postupku,,,nema druge....
svi bosnjaci posjetite bosna historija forum i uclanite se ovo je jako bitno !!!!