Želite li doživjeti nešto novo?
0
Dođite u BKC na "Haj'mo se gibat gibat"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nagrada - putovanje za jednu osobu! E,svaka čast! XD
alkoholizirajmo se jeftino. kolko ce vutra kostat
\"U The Basementu \"ludnica\" kao i obično U najpopularnijem sarajevskom klubu The Basementu je sinoć, baš kao i svake srijede, vladala odlična atmosfera.\" hahahahahahaha ne kaki majke ti The Basement je truuuuba odavno!!!! SUBOTA FUJJJ MUZIKA JE HOROR!!!!!!!! idem naravno u BKC ;)
dobri komentari iks deeee!!
Ima li normalno mjesto za izaci u ovoj metropoli ?
jel ovo fancy da dodjem???
necu doci, moram u bejzment na parti
Sine qua non - na tebe je red
PUSTITE KOMENTARE, PEDERI! To je jedina šansa da opravdate ovaj odron od texta, koliko god su vam platili! \"U The Basementu \"ludnica\" kao i obično U najpopularnijem sarajevskom klubu The Basementu je sinoć, baš kao i svake srijede, vladala odlična atmosfera.\"
e neka si nam ti seljacino iz butmira rekao :D
Ja mislio pise Hajmo ga glabat glabat, pa kontam glabamo ga mi svakako . Reko vidi p.e.d.e.r.a jos ove boje sarene lol Gibat-gibat , ajmo se gibat gibat ajmo ....ma hocu u k.u.r.c.u. kakvo gibanje i kakvi bakraci ,nek Vam se Deda Mraz giba