Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sami turbici ko i u sarajvu jel ostalo jos ijedno normalno zensko vrijeme mi je zenit se
Cuj ovog Dodikovca klosara,on ce nekome nesto reci. Nego,mozda i jesu najzgodnije ali ja ovdje ne vidim nijedne kvalitetne cure osim za jeb-acinu.A nisam probirac.
ko je onaj matori na zadnjoj slici u zelenoj majici.. zalutali bosnjo ili sta.. provokatorr.. jooj banjalucanke lutke.... svuda jb.. .ali u bluku dodji i na kraju jeb.. haha
igor garnier.... o boze ovo je dno dna.
cuj \"DJ Igor Garnier\" HAHAHAHAHA koji seljačić!!!
ciganluk pa hajd
ima dobrih pichaka ovde...
Ako nista Banjalucanke su bar mnogo opustenije i pristupacnije od nafuranih Sarajki koje imaju 5 kila sminke i ruzne su ko somov,svaka cast ovim novim klinkama.Ovamo mi izigravaju neke teske cure,a kad dodje prvi Italijan ili Spanac posto hvala bogu stranaca je pun grad trce za njima kao psi,ja sam fina cura a Italijani i Spanci ih ubise od k...a.Banjalucanke i lepse realno i mnogo opustenije i znaju sta hoce kod njih nema trte mrte.Mada sve je ovo jedna velika 0 za N.sad e tu su komadi samo takvi :))
AAAA VLAŠKIH ŠAJBI SMRDLJIVIH ŠTA JE OVO BOLAN?
e miko nek si im rekao... a da im se skine,odmah bi zaslinili kao cuke,ne serite.... sto se ne zenite ako ste takvi domacini !!!!!!!!!
Koke su vrh, pola vas i vise bolida nije mrak sa ociju skinulo a valjate tu gluposti, nebi ja...nije za zenidbe i slicno.... manite se tastature, pravac za BL
moram navratiti, ckapi je ckapi, vazda isti miris
samo broj zena prema frajerima je 4/5:1, idesh!
Dođe kćer iz banja luke ocu iz Kanjona:\"TATA,TATA trudna sam..samo mi ne ide u glavu kako je to moguće!?\"-U glavu ti ne ide,a u pi*č*ku je išlo a mamu ti je*b*em?!
Sve trčim pa zapinjem da genocidašima đepove punim (:
SRBI DISMRRRRRRRRRRRRRRB !
JA KU.RAVA ROHAVIH...ONE IZ UDZBENIKA!