Nezaboravna noć u Sarajevu
2.2k
Dance zvijezda Inna "zapalila" publiku u Zetri
Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
16 godina pa nanize. A ona nadrogirana ko Taliban. :D
gledaj inne jes grohnula :D
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/nakon-prelaska-na-islam-dobila-odstetu-zbog-diskriminacije/120505021 obzirom da članak nije moguće komentarisati...ISPRAVITE grešku: nije džihab nego HIDŽAB...E MOJI VI
REGGA EDIN DINAREVIC JE NAJVECI LAZOV I PREVARANT !! platili smo vip karte i nismo imali pice !! slagao je za plesacice da dolazei sve ostalo..
Ovo je smjesno :D
Tko je pustio zlotvora iz analnog otvora?!
Samo zrela publika
Nemojte obmanjivati javnost. Oni koji su kupili ulaznice ostali su razočarani njenim nastupom. Dao sam 25 KM za polusatni nastup razvikane zvijezde čiji nastup je bio sramotan - Inna je dokaz da moderna tehnologija od svakoga može napraviti vrhunsku zvijezdu. Tek nastup uživo pokaže da ona sa pjevanjem veze nema. Da skratim, organizator je sa Innom napravio prevaru godine! Da nije bilo DJ poslije njenog nastupa sve bi bilo katastrofa!
svasta u sarajevu prolazi,tu svako moze imat nastup od onog kako se zove torbarija sto puni torbe sa parama he he...pa do sve i jedne suse
Sandžaklije su Srbi,vidi im se po ponašanju Za Dom !
http://www.youtube.com/watch?v=Wino3fPpPz8 :D
znal iko na osnovu roflovih snova odrediti o kojoj vrsti opijata se radi? treba mi ovo u zivotu...
Cim su ti diletanti od organizatora u javnost izasli sa nebulozama da im je IZ zabranila nastup go go plesacica, bilo je jasno da je ovo uvala borova. A ovi dusebriznici sto se zgrazavaju na komentare; uvijek cu pljuvati ono sto se zasluzi. Ovakav clanak na mediju koji se dici nekim kvalitetom, profesionalnoscu, o sjajnom koncertu za pamcenje na playback, sa 5 pjesmica, sa hiljadu ljudi, sa dizanjem u zvijezde najobicnijeg, moderno upakovanog turbo folka cu uvijek popljuvati.
Putovala jucer Hercegovinom, upalim radio s lokalnom stanicom kad kazu:Rijaset IVZ zabranio nastupanje plugolih go-go plesacica mega popularne zvijezde INNE...eto jos jedan dokaz da u Sarajevu vladaju sarijatski zakonu...nc,nc,nc.Ocito da oni koji slusaju nisu bili u prilici prosetati ni Ferhadijom...kod nas bas sve pokriveno :)
mtv djeca
anoreksicna cigancurina dosla nadrogirana uzela ovoj bijedi i malo para sto ima i otisla sa ovim svojim narkomanima a ti bjedo gledaj i skupljaj bonove za kifle
hahhaah ja publike i g.o.v.a.n.a