Noćni party na plaži Zrće
0
Aquarius ponovo mjesto fenomenalnog provoda
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj pa stvarno .. Haj razumijem sto onaj dnevnik.hr stalno objavljuje to. Njima mozda i nesto placaju i to.. Al vi objavljujete kako se oni provode svake minute.Jos nas pisaju hrvati tamo i sve to..a vi i dalje o njima. E stvarno ne znam !
A ljepotica, grobaru ispod lopate pobjegle.
Zrće je leglo prostitucije i side.
lafo trebe a sve izA gomila muskaraca dosta je te propagande ZRCE = GAY PARADA
eb.o vas dan! Ne mogu da postavim normalan komentar!
Sta ce nam taj lijepi Ramazan, ovo je sekularna drzava. u dzamiju pa ramazanuj.
Nastao je lijepi Ramazan, a Sarajlija pise o razvratu i pesinluku. Fu.kse ofucane, sve do zadnje
ma drama, puno :)) hehe više raje ima u jednom BH prosječnom kafiću nego u ovom gracioznom aqvriusu :)).. daj ba ljudi šta vam je, imamo mi šta i ljepše objavljivati umjesto ovoga..toliko lijepih mijesta ima u našoj a vi na zrće..e pa jeblo vas zrće.. još nas pljuju i ogovaraju a vi opet..hehe..svaka vam čast.. pišam se što rekli mumijevi :)) a ko će znati možda nam je urednik ove teme neki hrvat domoljub pa malo na našim stranicama prikazuje najekskluzivnija mjesta njihove lijepe :)), samo si trebo potrefiti kad je malo veća gužva bila pa da slikaš :)), možda za neki njihov praznik.. eto neću više, dosta od mene :))
http://www.youtube.com/watch?v=hSZvR6KaBrY
Nakon ovog vjerovatno ide jos jedna ponuda na ekupon-u za Zrce, ko gol u pola cijene ili tako nesto. Al tako to ide: Jedan vlasnik, jedan medij, jedna zarada.
http://www.sarajevo-x.com/showtime/nightlife/clanak/110806102#17 Vidi sto se levat oznojio cuje se dovde! !
sta vi znate seljosi sta je zrce k .... cem nemrdate iz tih vasih mahala samo pljujete po drugima
Ja ovdje vidim 3 trebe i 2 frajera, ja ludila u p. ma. xD
Mjesto promocije svih guzonjinih sinova, šminkera, furača, fuksica, vanabi treba, i ostalih kvazi - pijuna, željnih \'provoda\' i neke vrste zapadnjačkog ludila. Idioti.
budva je miami za zrce x2
na vrh ste mi k.... sa ovim retardima sa Zrća i ludog svemirskog ovakvog onakvog provoda, ma hajde u pm vise
prva slika male oci velik nos, a oko vrata 2 krsta ili je i krst i kriz .. poenta je u nosu, pravo azijski \"balkanski\"