Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako će mi se dozvoliti da budem brutalno iskren, mada ne sumnjam da će me se obasuti minusima, ovaj čovjek je uspio samo zbog ogromnih razmjera svog hendikepa. Da je Nick imao više (ne)sreće i da još uvijek ima jednu nogu i jednu ruku, on nikada ne bi doživio ovoliku popularnost i uspjeh.
Narod je vidio panj sa glavom koji priča i internet je naprosto poludio. To je odraz bolesti našega društva, i iz poštovanja prema ‘običnim’ invalidima koji očito nikome nisu interesantni, Nicku želim sve najbolje ali bez mog prisustva na predavanju.
@Budist On nikad ne bi dobio priliku imati ovoliko slušalaca, posljedično inkasirati toliko love i sebi olakšati taj tmurni život, da nije toliki invalid. Da ima jednu funkcionalnu ruku, i još jednu funkcionalnu nogu, što bi mu olakšalo život, njemu bi zapravo bilo gore. Zar ne nazireš paradoks u situaciji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo toliko sjebban narod da me pomalo strah da se to ne odrazi na ovog covjeka, nakon što posjeti 3 plemena ništa više neće biti isto u njegovom životu :)
Pomislice Nik nakon posjete nashim plemenima- E jesu ovi ograisali, moj slucaj je mala maca za njih!
Njemu svaka cast..ali bosancima i hercegovina.. tj sva 3 plemena, Nemaju mozga sa velikim N..iako imaju sve naizgled .mozda nekad dobiju mozak