Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema zlocina bez stete. Slobode, slobodeee
Pa pametni ljudi. Da se i ovaj naš debilski narod edukuje shvatio bi razliku između legalnog alkohola i ilegalne marihuane. Sramota.
Podrska za Nevadu...
opet dilema trava droga ili ne. Za osobe ispod 18 godina koji je koriste itekako opasna i vodi u put narkomanije.Zasto ? Pa te osobe nisu formirane i podlozne su poticaju druge osobe da probaju nesto novo,sigurno 70% osoba te dobi probalo i spid. Da li je spid droga hmm. Za formirane ljude/momke trava ne vodi u put ovisnosti i nagledao sam se osoba koji je koriste redovno a sasvim su uspjesne i normalne osobe.
Sad kad navale ovi narkomani na klixu komentariisati. Kako je to dobro.
marihuana po nikakvom osnovu ne moze biti svrstana uz kockanje i prostituciju. prvo je samonikla biklja koja bi postojala i bez ljudi, dok su drugo i trece iskljucivo ljudski izumi.
@Nokian808 ma ne daju, malo naucnog senzacionalizma, nista vise.
--- Nevada najporočnija, kockanje, prostitucija a sad i marihuana Šta bi se reklo za BiH. Kockanje legalno, prostitucija NA VLASTI POD SVJETLOM TV KAMERA a ne po nekim opskurnim bordelima, te marihuna se u Sarajevu duva na svakom ćošku pod firmom hašiš bar ! Ali to je tek početak. Ovo je samo dječija razbibriga u odnosu na korupciju na svakom koraku, na industrijsko pranje novca kupovini izboira te otvorenoj podršku VLASTI terorizmu i FAŠIZMU !
Na klixu 90% narkomani koliko vidim
@cosmo.3 tako je narkomani i pederi
nije ovo za nase novopecene ..........
@sinjor sve je gore............u pretjeranim kolicinama...........alkohol....droga...........vjera...brzina....nacionalizam....name it..............umjereno........