promo
85

Neno Murić ponovo pred sarajevskom publikom

Protekli vikend u sarajevskom klubu Aquarius Vils nastupao je poznati Makao Bend koji je i ovoga puta opravdao visoka očekivanja domaće publike.

Uz super energičan nastup, još jednom su pokazali da su majstori dobre atmosfere i dobrog provoda što je svakako postalo tradicija za sve nastupe koje domaćoj publici priprema Aquarius Vils tim.

Uz dobru vibru i pozitivnu atmosferu ovom prilikom najavljujemo gostovanje našeg Nene Murića koji nakon svirki u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj, ponovo nastupa pred sarajevskom publikom u subotu 16.10. u Aquarius Vilsu.

"Radujem se što ćemo poslije dugo vremena nastupiti u Aquarius Vilsu. Poželio sam zapjevati s mojom rajom u Sarajevu i razmijeniti energiju koja se ne može porediti ni sa jednom drugom publikom, pred kojom sam nastupao. Ja i moj sedmočlani band obećavamo dobru zabavu", poručuje Neno za čiji nastup se i ovaj put tražila karta više.

"Obzirom da nam je zdravlje naše publike na prvom mjestu, za sve one koji su planirali doći na ovaj nastup važno je napomenuti da je za ulaz potrebno imati QR Code kojim se potvrđuje da je posjetilac vakcinisan ili validnu potvrdu o prebolovanoj koroni u posljednjih 6 mjeseci", poručuju iz Aquariusa.

Za one posjetioce koji nemaju gore navedene potvrde, ekipa iz Aquarius Vilsa je u saradnji sa BioMedicaLab laboratorijom osigurala brzi antigenski test koji će se moći uraditi na ulazu u objekat po promotivnoj cijeni od 9 KM.

"Svi naši događaji organizuju se u potpunosti u skladu sa propisanim preventivnim mjerama zaštite od corona virusa. Objekat se redovno dezinfikuje i kao takav spada u kategoriju COVID FREE objekata", ističu iz Aquarius Vils-a.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885.

Više informacija potražite i na društvenim mrežama putem Facebook stranice i Instagram profila.

Radujemo se zajedničkom druženju. Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine.