Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*urca i vatrometa...
Buca Potok imao najjaci vatromet realno
u buca potoku zolja 50KM
Sagledajmo pozitivu onako kako se i očekivalo za doček prvog januara (sijećnja) 2019-e: Na teritorijama između donjeg toka Dunava, Bosne i Slovenije, kulturno umjetnička i zabavna događanja su bila koncentrisana na 6 sredina: Sarajevo, Zagreb, Tuzlu, Mostar, Brčko i Zenicu.
de ba da te zaposle
BUDALETINE
Ich werde ihn Ihnen zeigen... Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter! Moje Sarajevo, Nepokoreni grad. Prelijepo i vječno.
niste toliko bajram slavili
dobro
Sarajevo je divan grad bilo sve dok se u njeg nisu nasmrdili Smrdi,Hrvati i Fočaci.
kako misliš divan?
"Kratko uživanje" - Kur'an
sreca pa nije bilo magle. stvarno lijepo izgleda ☺
Sarajevo ispod trebevića bit ćeš opet Ante Pavelića veliki selam svima od Hrvata islamske vjere popularnih šijita sa Alipašina
sta cete kada smo metropola mozete eventualno da nam pljunete pod prozor