Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes frajer peh što je talijan. Da je bosanac znali bi samo njegove inicijale, sudjenje bi trajalo godinama, a na kraju bi ga Zahiragićka oslobodila jer se ne može dokazati da je baš znao da je to droga i da je dama transić, obzirom da se zavjetovao da nema seksa prije braka. Uz to bi mogao da zgazi autom koga hoće, kad mu se baš žuri.
aahm, nisam znala da je seks sa transeksualncima zabranjen?! Valjda ne moze se dokazat da je znao da je gdja/gdin prostitutka/Prostitutkan :D
Isti Bakir. Da nije Alija bjezao od kumunizma u Italiju?
Nisam znao da je Boris Becket ovako lud :P
Becker
...đovani & đani anjeli se potrudiše i načiniše "fiat", a retardirani potomak ne zna šta će od sebe. prifati se krampe, pajseru, upoznaj rad & trud, živino blazirana.
Da mu je ćaća ostavio Mercedes, ne bi se vatao sa transeksualkom...
hahaha kakac car samo rokaj jbo firme i pare jednom se zivi ;D
Sto si lapo, lapo si Lapo
Ovo će biti dobra vijest za sve investitore koji imaju dionice u Fiatu
Moze lajk za stranicu? S radom pocinje uskoro, uz vasu podrsku https://m.facebook.com/marineofficialpage
Njega neće Fuad torbicom,već..😁😁😁
frajera guzi shemale