Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislila jedna ušljiva đikanka da može ovdje provoditi pravoslavnu diktaturu. Mi smo to sikterisali 1992. bez mogućnosti povratka.
Suspendujte Pejku.
Popushi ga genoocidašica Pejka hahahahahaha
ovo je super stvar ,pokusavao skinuti sebi za arhivu pa ne uspjeh:(
Da Topcic ne dize frku nikad vi to ne bi vratili
Zuta zebra treba da direktorise na Radiju Kozara te da vodi emisiju Moje selo ljepse od Pariza
IZMJENIZI TREBA NACIN ZAPOSLAVANJA NA BHRT I UVESTI KO I NA DRUGIM RTV PO EVROPI A TO KE DA SE ZAPOSLENE BIRA PREKO JAVNOG KONKURSA I PO SPOSOBNOSTI A NE DA ZAPOSLENE IMENUJE PARLAMENTARNA KOMISIJA JER TAKO DAYTON NALAZE
Saneleeeeeeee imal te
Poen je shvaćen! Oni koji ne razumiju šta hoću da kažem 'čitajte između linija'. Riječi nekad nisu važne već kako se odigra. Dok ima igrača biće igre. Važno je znati ko je patriota a ko nepatriota-kinja. Kaže, što čistiš kad će se opet uprljati. Pa čistim da se opet uprlja, a kad se opet uprlja, opet čistiš. Zašto? pa zato jer svi tako rade, a 'svi' su uvjek bili pametni, pa nebil se i ja 'čišćenjem' propametio.
@spacedex Napraviš problem da bi ponudio riješenje.
ne bi je sluso na hali
Svi vi gledate HRT 👍🥰🥰🥰🥰
Može da se nastavi al bez daljnih ispada da ne bi opet bilo po ušima. Je l jasno bre
Budimo realni, kad je neko upalio BH Radio 1, ustvari koja je frekvencija tog radija uopste?
@BIMDDC200200 Jedi vnago.
@BIMDDC200200 GDJE ZIVIS, ZAR KORISTITE VI UZP SAMO AGRE... TE