Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu ovo podržat jer je ovo malo sebično s njene strane...ok ispunila joj se želja da bude majka, al postoji velika velika velika velika vjerovatnoća da će i dijete obolit od raka
Svaka joj cast,jaka zena.
Izabrala je život, definitivno... I da je ona nestala, živjela bi kroz svoje dijete..
samo da te :-* i ovamo imamo jednog zivog, zdravog lavica :)))) tek mu sedmica... kako si mi ti? sve ok?
:))))))))))) Čestitam draga!!! Sada si potpuna!! Dakle sve je lijepo prošlo, čim se tako brzo javljaš. Nadam se da je dobrica, da fino ručka i ne galami mnogo :) Mnogo mi je drago! Razmišljala sam o tebi, čak brinula, prevruće je zaista.. Ja sam ok.. prosto ok..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dao bog da ozdravi i da djecak raste uz svoju prekrasnu majku.
Huh, ovaj me Klix uhaka! Mozda i ja imam :O P.S, svaka cast!
hrabra zena........majka