Šta se sprema
48

Nakon deset godina ekipa serije "Bitange i princeze" 16. oktobra gostuje u "Ludoj kući"

E. Sk.
Ekipa serije "Bitange i princeze"
Ekipa serije "Bitange i princeze"
Malo je onih koji nisu pratili kultnu humorističnu seriju "Bitange i princeze" u kojoj su glavne junake igrali Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Mila Elegović, Hrvoje Kečkeš, Goran Kulenović, Nataša Dangubić...

Ekipa čuvene hrvatske serije okupila se tako nedavno u "Ludoj kući", pozorištu koje je Bitorajac otvorio zajedno sa Brankom Đurićem Đurom te tako dala naslutiti da u narednom periodu spremaju nešto novo, projekt u kojem bi publika mogla uživati.

"'Bitange i princeze', trend povratka starim ljubavima. Kuhamo nešto, bit će spremno 16. oktobra u 'Ludoj kući'. Deset godina poslije, imamo dvije princeze, tri bitange i konobara Armanda koji je dva metra od mene", poručio je Filipović koji je zajedničku fotografiju objavio na Instagramu i "prikupio" mnoštvo znatiželjnih komenatara.

Podsjetimo, već ranije ekipa serije "Bitange i princeze" okupljala se povodom nepunih deset godina od snimanja posljednje epizode, a Filipović nam je tom prilikom otkrio da postoji interes da snime novu sezonu serije.

"Svi smo za to da se snimi nova sezona serije. Zbog toga se iskreno nadam novim epizodama i druženjima", poručio je svojevremeno Filipović.