Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nakon 10 godina docek Nove godine u Mostaru... Mozda bude cudo pa se nakon 10 godina dese i izbori... Beslic nam je dosadio😧
ako hoćeš normalnu proslavu Nove godine moraš ići vani, Beč, Pariz, Rim, ovo kod nas niđe veze, još kad te onaj smog poklopi, nije ti do života
10 godina nije bilo nove godine u mostaru? a u pm pa kod njih je jos 2010.
@CaptainChaos super! idemo jos jednom u brazil.
Samo da prodje sve u mirnom redu
Sevdah za novu godinu???? Normalno,u BiH zivimo,nikakvo cudo
Posjetite Usamljeni.com besplatan balkanski sajt za upoznavanje
Ja rekoh nakon 10 godina u prijeratnom po popisu vecinskom bosnjackom Mostaru Bosnjak gradonacelnik, rekoh ode i Beslic, kad ono sipak, HDZ-ovac bi jahao do sudnjeg dana kao gradonacelnik i ako ga vise od pola populaciije ne podrzava i ako je njima nametnut, a nemtnut je prije nego je Komsic prvi put izabran?
@SuadinLjubavnik Kako nije bilo, pa svi katolici u Bosni su Bosnjaci po krvi i mesu. Nijedan iz Bosne nema istu krv i meso sa Hrvatima iz Zagreba.
Da ih uvede u novo "ljeto" u januaru? E svasta se danas ovdje moze procitati.
How yes no ✌️
zadnji put rahmetli Esma , TBF ...ne mogu se sjetit ko jos