Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje evropske fotografije
Meni su fascinantnije iz Palestine iz Sirije iz nasih gradova sa izbjeglickim kampovima iz Kine...Sve mi je interesantnije od ovog smeca sto objavljujete.Al dobro vi ste podoban a ne kvalitetan portal. Iš pi*ke
A ono fotomontaza sine sa onim kosarkasima bas preofirno
Slika govori više nego tisuću riječi.
Nema Grete Thunberg i njene odvratne face - Ukrali ste mi buducnost. A ko je djeci Jemena ukrao buducnost ili Rohinja muslimanima razmazeno deriste?
Ja konto fotografije iz Banja luke. Kontam počelo.
kako je covjecanstvo postalo bezlicno i prazno. Gdje god odem ljudi tipkaju na mobitel ili slikaju snimaju, na koncertu umjesto da plesu- snimaju, u nesreci umjesto da pomognu- snimaju, na kafi umjesto da razgovaraju oni tipkaju poruke. Sve sam osobe odjeb iz zivota sa kojima kad sjednem na kafu ne mogu 3 progovoriti zbog mobitela.
@bbb ... poslano s mog Samsung Galaxyja XY
@bbb moras da volis svog najudaljenijeg kao samog sebe... to je trick.