Hvala svima
235

Na 6. humanitarnom partyju portala Klix.ba prikupljeno 9.000 KM

Klix.ba
Foto: K.S./Klix.ba
(Foto: K.S./Klix.ba)
Na šestom humanitarnom partyju portala Klix.ba, koji je održan sinoć u Holiday Pubu, prikupljeno je devet hiljada KM koje će biti donirane teško oboljelom dječaku Adnanu Haliloviću.

Portal Klix.ba sinoć je na Sarajevo Holiday Marketu organizovao tradicionalni party za čitatelje, saradnike i prijatelje kojim je obilježena još jedna uspješna godina. Sav prihod od prodaje hrane i pića namijenjen je u humanitarne svrhe i bit će doniran 16-godišnjem dječaku Adnanu Haliloviću iz Konjica.

Ovom teško oboljelom dječaku svakog mjeseca za terapije koje život znače treba blizu 4.000 KM. Adnan boluje od celijakije, Kronove bolesti, dermatitisa i varijabilne imunodeficijencije (CVID), a novac koji je mjesečno potrebno odvojiti za terapije njegova porodica nema.

Gosti portala Klix.ba imali su priliku uživati u u jam session večeri uz bend S.A.Jam koji čine Sanin Lutvić, Adis Vuga, Jasmin Efendić, Ajsela Zoronjić i Mišo Čirko.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima, kolegama, prijateljima i čitateljima koji su prisustvovali druženju u Holiday Pubu i pridružili nam se u humanitarnoj akciji.

Humanitarnim partijem završen 7. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.

Adnanu možete pomoći i dalje uplatom na broj žiroračuna 141-506-13100268-65 u BBI banci na ime Adnan Halilović, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici Pomoć za Adnana Halilovića.