{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Na 6. humanitarnom partyju portala Klix.ba prikupljeno 9.000 KM

Klix.ba
14.1.2018. u 12:36
235
45
Na 6. humanitarnom partyju portala Klix.ba prikupljeno 9.000 KM
235
Na šestom humanitarnom partyju portala Klix.ba, koji je održan sinoć u Holiday Pubu, prikupljeno je devet hiljada KM koje će biti donirane teško oboljelom dječaku Adnanu Haliloviću.
Portal Klix.ba sinoć je na Sarajevo Holiday Marketu organizovao tradicionalni party za čitatelje, saradnike i prijatelje kojim je obilježena još jedna uspješna godina. Sav prihod od prodaje hrane i pića namijenjen je u humanitarne svrhe i bit će doniran 16-godišnjem dječaku Adnanu Haliloviću iz Konjica.

Ovom teško oboljelom dječaku svakog mjeseca za terapije koje život znače treba blizu 4.000 KM. Adnan boluje od celijakije, Kronove bolesti, dermatitisa i varijabilne imunodeficijencije (CVID), a novac koji je mjesečno potrebno odvojiti za terapije njegova porodica nema.

Gosti portala Klix.ba imali su priliku uživati u u jam session večeri uz bend S.A.Jam koji čine Sanin Lutvić, Adis Vuga, Jasmin Efendić, Ajsela Zoronjić i Mišo Čirko.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima, kolegama, prijateljima i čitateljima koji su prisustvovali druženju u Holiday Pubu i pridružili nam se u humanitarnoj akciji.

Humanitarnim partijem završen 7. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.

Adnanu možete pomoći i dalje uplatom na broj žiroračuna 141-506-13100268-65 u BBI banci na ime Adnan Halilović, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici Pomoć za Adnana Halilovića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: