Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicno je bilo, treba ovako svaki vikend... manje pucnjave pistolja, vise grmljavine bubnjeva!!!! volite se ljudi!
jooj sto ne mogu laznih moralista! pa bolan curice u bih od 15 god odvaljuju se sa zestokim picima..ovdje ljudi piju samo pivo! odlicno je bilo i 1. 2. vece!
rambo je ili ga volis ili ga ne volis, genije koij moze da eksperimentise sa svakom vrstom muzike... doduse na ovaj ili onaj nacin :) a ovim \"mutevelijama\" znači sve, od do... samo znate gledati komšiji u prozor, tračati i naokolo spletkariti sve do ispunjenja konačnog i jedinog cilja u životu \"da komšiji crkne krava\"...
vidite drugog gitariste u Zosteru..isti Bin Laden samo manji..mini Bini :D
rambo istukao truta nakon koncerta :D
ne prdi druže, meni je bilo super čak iako nisam znao većinu Rambovih pjesama, a bio sam u društvu sa ljudima kojima je bilo super a znali u svaku. \"svađao\" se sa kamermanima cirka 10 sekundi...po mom mišljenju najbolji nastup od 4 izvođača jer je najviše dao publici osim pjesama...TBF je samo zgrnuo pare recimo.
Znaci slusam Ramba ovamo studijske verzije, ali mu na koncert necu vise nikada otici. Ono je jad i bijeda, laprdaj sat vremena i uzmi keš. Svaka pjesma pola teksta fali, samo nešto isto ponavlja iz jedne pjesme i da nije onako odličnog mu benda otišao bih i prije 20 do 12... Ne znam koje je pjesme pjevao tih 20-tak minuta ali kad za to vrijeme nije otpjevao Čobana, Džemu, Euro neuro, Švarcvald klinik, Balkan boy, Jedno te isto... onda me nije ni briga. Bezobrazno od njega, još se pola sata svađa sa kamermanima, kao dekoncetrišu ga, pa imaju pravo da snimaju. Zoster bio odličan, ali baš dobro sviraju sa Dinom. Za Tuborg svaka čast za cijenu, a Carslberg nek se srami 4 KM 0,5l, iako su ista firma nejasno skroz. Cak i Sarajka 3 KM bila... Moglo je puno bolje sinoć.Bolje da sam na Pervana otišao.
STETA STO NIJE MEVLID NAISAO BIO BI TO SUPER PROVOD
Je li Rambo spomenuo Evroviziju ? Je li pjevo Euro Neuro ?
Bravo Ramobo ! Novljanski sokole ! :D
ovaj zoster ok i svaki drugi rock ili pop bend ali breete nikako nekontam da neko može pa čak i da voli kvazi i nazovimo muziku ovog ramba??ako je ovo muzika onda sam ja marsovac,j.b.g.a. al\' tako je i raspitivao sam se u užem i širem krugu poznanika i prijatelja i isto tako....meščini mi se samo ga Sa vole???vjerovatno zbog solidarisanja u prošloj kataklizmi i nesreći...
prva noc je bila odlicna, druga je bila kenjaza... rambovo pres.e.r.ava.nje je preslo sve granice... postao je naporan.
Hajmo sad svjedoci nereda na koncertu iznesite istinu kad je jučer ovaj cenzorski portal objavio demant i zabranio komentiranje kako ne bi istina izašla na vidjelo.
Hvala za predivan vikend. Tačno se vidi da nam treba više ovih dešavanja. Odlična svirka, seljačina i papaka vrlo malo, ... Organizacija hvala još jednom. Nadam se da se vidimo uskoro na nekom slično dešavanju...
Nije...
Nisam moga stići. Samo mi recite jel Rambo otpjevao \"Jedno te isto\"?
Mozes da lajes mozes da rezis mozes da ostanes a mozes i da bezis...