Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo urbano Svetlane mi Ražnatović
Ovo nije Mostar Sevdah Reunion,ovo je grupa odmetnika..Zalosno je sto brukaju ime MSR-a i rahmetli Ilijaza Delića
eh eto završi se i taj festival, sad opet sve po starom, malo Bake, malo Čović, malo Dodik i tako u krug
samo zosteru treba dozvoliti da svira..ja bih sve zabranio ostalo... jedini mogu napravit zabavu i imaju dobru i catchy muziku, ostalo je sve njesra teško
Zoster nikad bolji, MSR imao svog ton majstora...
Bio, vidio, cuo mrmljanje jer je razglas bio katastrofa, nacekaoooo se, sve u svemu nikad vise! Ni MSR ni ofucani Dom mladih! Ako najavis pocetak u 22h, pa predgrupa starta u 23.30, a kao "zvijezda" starta tek u 01.00h, i bukvalno rastjera publiku rastimovanoscu i 5 zaredom kafanskih tugaljki, ne vidim niti jedan razlog ponovo nekad platiti ulaz za koncert ovog rasula od MSR.
malo je tužno da je Zoster predrgrupa ovoj raspaloj skupini koja se i dalje ofuca pod imenom MSR...
Prvo da ti objasnim nesto. Svake godine se u Domu mladih odrzavaju slicni koncerti. I poenta nije da koncert starta u 22h vec sat dva poslije, obicno oko 00:00. Zato sto raja sjedi po parkovima i stepama ili se zagrijavaju negdje u kaficima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zoster ubio baju, MSR niđe veze...
Pomalo mi je krivo sto ovakav umjetnik kao Zoster nastupa na ovakom Šund festivalu.
Ser_oliver@ moramo naravno razumijeti i ljude poput tebe. Mislim da si malo glup i neinteligentan za ovakav oblik muzike.