Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš tužna priča.
Veliki pevač a pesma je predivna.
ma nosite se i vi i taj chetnik čolić. pjevaj po šumadiji, opančaru.
cola ima dosta dobrih pjesama koji nisu hitovi i za koje malo ko danas zna od ove omladine kao sto je ova o kojoj je rijec zatim ti si svjetlo ja sam tama juznjaci itd
Ova vijest starija od klix portala.
Svaka cast COLA, veliki umjetnik i veliki covjek. Al et' ti zelis sve najbolje al mnogi iz te zemlje su krenuli putem tih mladica mnogo godina posle tog gnusnog zlocina pa ponavljali taj zlocin nad bosnjakinjama. Sto rece pokojni Dzole jednom u Sarajevu ''' jedan prosjecan minobacac moze da unisti sve moje stihove koje sam ja ikad napisao !!! ALI IPAK VAM HVALA ZA VASA VELIKA SRCA !!
Pravedno drustvo samo treba. To je raj.
Koju je pjesmu posvetio 60 000 silovanih Bosanki i Hercegovki, izmedju 1992-1996?
Prica je o djevojci ..lupas glupane
ovi Srbi samo zločine znaju da čine kad god imaju priliku
Koliko je bilo "milica" u protekloj agresiji od strane vlaskih divljaka, trebalo bi 50.000 singlova.
cola karinas koji je pobjegao iz Sarajeva, na kraju kaže ma ja volim sarajevo,cola i tebi je spremljen tenesir uskoro
Nemas ti pojma ko je čola...uzmi frulu i medju ovce se vrati