Ulaznice uskoro u prodaji
0

"Živjeti slobodno 2024": Letu Štuke 11. maja u banjalučkom Klubu studenata

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Pod sloganom "Živjeti slobodno" Udruženje građana "Sloboda" povodom obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, za sve ljubitelje dobrog zvuka, 11. maja, u banjalučkom Klubu studenata (KSB), organizuje veliki koncert sarajevskog benda Letu Štuke.

Ovaj sjajni muzički sastav predvođen Dinom Šaranom, jednim od najtalentovanijih i najutjecajnijih regionalnih tekstopisaca, nastupat će s početkom u 20 sati.

Pripremite se da 11. maja u okviru događaja "Živjeti slobodno" uživate u nezaboravnoj noći koja će vas podsjetiti na snagu muzike i slobode uz bezvremenske hitove poput "Šutiš", "Tesla", "Zemlja gori", "Minimalizam", "Mjesto za dvoje", "Supermarket" i druge.

"Naš cilj je da uz muziku kao sinonim za slobodu, pozitivne vibracije, misli i ideje i muziku kao most koji je oduvijek spajao ljude, Banjaluku pozicioniramo kao centar okupljanja svih onih koji njeguju, slobodu, prave životne vrijednosti i ideju antifašizma”, poručili su organizatori.

Za veliki banjalučki koncert benda Letu Štuke već se sada traži ulaznica više, pa organizatori pozivaju fanove da svoje ulaznice nabave što prije.

Ulaznice, po cijeni od 15 KM mogu se kupiti u pretprodaji od ponedjeljka 22.04. u KSB-u, na Gigstix prodajnim mjestima, te putem online platforme gigstix.ba.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Facebook i Instagram.