{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Žiri izbacio Adnana i Tarika iz takmičenja X Factor Adria

15.6.2015. u 00:12
279
93
Žiri izbacio Adnana i Tarika iz takmičenja X Factor Adria
279
Žiri izbacio Adnana i Tarika iz takmičenja X Factor Adria
U superfinalu takmičenja X Factor Adria, sljedeće nedjelje u Kombank areni, nećemo gledati talentirane momke iz Sarajeva, Tarika Mulaomerovića i Adnana Pacolija. Oni su večeras napustili takmičenje nakon duela u "pjesmi spasa" sa Magdalenom Bogić iz Jajca.
Više sreće od Adnana i Tarika večeras su imali Amel Ćurić i Faris Pinjo (9 Control), koji su prošli direktno u finale. Pored njih, u Kombank areni nastupit će i Iva Ćurić, Highway trio, Bobi Mojsovski, te Magdalena Bogić.

Nakon još jedne uzbudljive emisije u kojoj se predstavilo osam takmičara, uslijedilo je izbacivanje. Najmanje glasova publike imao je Antonio Krištofić iz Opatije, koji je takmičenje napustio odmah, dok su Magdalena te Adnan i Tarik pjevali pjesmu spasa.

Magdalena se odlučila za numeru "Ima jedan svijet" koju je izvela besprijekorno i dobila ovacije. Adnan i Tarik su se odlučili za stari hit Zdravka Čolića "Ti si mi u krvi" nakon koje su se iz publike čuli povici "Adnan i Tarik".Uslijedio je sud žirija. Željko Joksimović je glasao za Magdalenu, dok je Tonči Huljić izabrao Adnana i Tarika.

Aleksandra Kovač i Masimo Savić su se, uz sve pohvale za Adnana i Tarika, ipak odlučili za Magdalenu.

Kako su protekli večerašnji nastupi pročitajte ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: