Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze kad je Dino uradio transplataciju kose, sjede oni iz mahale ispred njegove radnje na carsiji i kad ga ugledase govore: Dino ba, pa bolje da si nama dao tih 20 hiljada eura mi bi te zvali Čupo.
kakve su mu ono pelengaće?
ficfiricic
Kamo sreće (neka je živ i zdrav) da mu je ovo i poslednji koncerert u karijeri. Meni lično se ovaj Dino kako stari sve više i više pretvara u klovna. Zaista čovjek ima govornu manu, ,,kusa,, kada govori pjeva, glasić kao u djeteta, slab itd. ali takvi ovdje i prolaze.
Kakvu ti tek imaš manu!
Čovjek jednostavno zna raditi svoj posao.