Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjetnik u svakom smislu, uzivo je fenomenalan.Prvo ime sada na ex YU sceni.
Bravo, Željko. Donesi nam parice u Srbiju. Vidi jel može repete prvo.
vidim balije se pozelile srpske cizme
ZA 2 SATA VAS POKRO, UZEO LOVU A DO JUČER VAS KLAO ON I SLIČNI, STIDITE SE
uljepsajte svoju curicu, nista ljepse ne mozete vidjeti nego blistavost zadnjeg trapa zato kupite od mene NIKLOVANU RORU za golfa dvicu samo dvije stoje... za dva dana na vasim vratima. Sve je u simbolicnom broju 2 ;)
..i Zeljko ode sa vrecom para u Srbiju.... ...al yebiga,..otis'o je i Cola i Serifovicka i Balasevic..pa sto ne bi i Zeljko Ne mogu poturice bez Srpske zabave
ZELJKO JE SRBIN PORIJEKLOM IZ CRNE GORE
Moram
sve se nema a sluša se Željko J. na studeni
Samo dva sata? Čola i svojim godinama tri sata odradi. Opravda cijenu ulaznice.
Ti bi da ti Joksimovic pjeva tri sata za 10 maraka? Sta bi onda ocekivao da su Stonsi dosli prosle godine u Sarajevo (ok, svi znamo da je ta prica bila supljak jer je NVO htjela da to organizuje tako sto ce kantonalna vlast platiti 5 miliona evra) Da pjevaju 3 dana neprestano jer je ulaznica 100 evra?
@Ins1der Cijena ulaznice je bila od 10 maraka pa na vise, kakve veze ima to sto je bilo (ako je bilo) 10.000 ljudi, pojedinacna cijena ulaznice je 10 maraka, nije valjda da ocekujes da ce ti za te pare neko pjevati tri sata kad je standardan koncert 2 sata? Zato nijedna veca muzicka zvijezda i ne dolazi u Sarajevo