Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjetnik? To možete folirati na retardiranom Balkanu
Ovaj Klix sa svojim komentatorima sve više liči na umobolnicu u kojoj su zatvoreni najveći luđaci u BiH.
hahahahaha vala bas, ovo je nesto postalo kao mjesto za nadgledanje i ponasanje prosjecnog deprimiranog bošnje...ko zna, mozda bas neko i vodi neku statistiku ;)
Joksime pametno zboris..haha
uzalud ti trud i lupetanje, De Niro ti je ukrao sav publicitet i medijski prostor!!!!
Veliki je umjetnik, zato im uzmi velike pare.
ŠOKANTNO OTKRIĆE: GLavni državni tužilac BiH Goran Salihović voli Pleh muziku ! HOda po stranim amabasadama u Sarajevu i optužuje šefa svog vlastitog kabineta Hasana PLEHA za opstrukcije istraga protiv firme Dodik & Co. http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016/08/davljenik-se-i-za-slamku-hvata.html
how would you know
Dodji u Sarajevo, uzmi 100 000 evra i odi...
Mojne njesra.Dođi,uzmi pare i bježi.
Pronašao sam se...Samo mene hrani OTAC.
...najljepše je bit sam ....još da me neko zamara , pa nisam tolika budala