Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i onih koji znaju sve tomine pjesme, njih nisi mogao prevariti. Naravno i snimak Tome u kafani zna se koje je pjesme pjevao. Ali svaka čast dobar film, dobar prikaz kako prolaze dani, godine, kako kasnije ništa više ne vrijedi, sve to brzo prodje, ostaju samo uspomene da nam bude teže.
top pjesma, svaka cast!
To je pjesma koja je doprinijela tome da je kompletan film ustvari laz, jedna velika laz.
Kako ste izradili Tominu ženu smetljari gladni
Film nisam gledao a neću ga ni pogledati.Sit sam alkoholičara uživo još da ih gledam i na tv-u.
Dosta srbijanskog šunda i primitivizma.. imamo mi našu muziku i muzičare.
Pa ja mislim da je primitivizam upravo nemati širu sliku, neka svako uživa u muzici koja mu se svidja, malo manje osudjivanja i više da budemo zadovoljni sobom.
Pjesma ima jednu strofu i refren,. Trebalo je napraviti jos jednu strofu. Uz to tekst ne govori nista.
pa kad se film počeo prikazivati izašla informacija o pjesmi i duetu koji i nije bio,valjate bajate stvari kad ne reklamirate breninu snahu ili šta već
Prevariti se samo mogao ko ne poznaje Tomu i njegove pjesme, al sve Ok. Bez obzira na sve, pjesma Ponoc je vrhunska!
Vucicevo smeće
i sada pjesma, koju smo svi zaboravili..... željko kralj... film fenomenalan.... vrhunski odrađeno, i vrhunski odpjevano od ace... ili si rođen za to ili ne...
Zeljko doktor za muziku i tekst , Aco je extra otpjevao sve pjesme iz filma
*Aco i Suzana,greška.
Pjesma je top,Aco i Bilja su to savršeno otpjevali.Međutim,ono što nisu uzeli u obzir je moderna produkcija i zvuk koji su takođe trebali spakovati u 70-te da dobije pravu autentičnost tog vremena.
Majstor, džaba je!