Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjesma extra , samo izvođač nije trebao biti Aca Pejović, sve bi pjesme u ovom filmu donio Mirzad Prvanić Migos koji je u takmičenju nikad nije kasno skinuo Tomu u originalu.
sa ovakvim ljudima umrla je i odeja o nekome zajednickome i lijepšem životu...podjelismo se na krvna zrnca smjestismo se u torove i postade nam zivot farma...laka ti zemlja cika Toma
Koji su srbi indijanci
prejak film
zaplako sam par puta.. emocija ko kuca
Nije mi jasno što ovoliku nosinu napraviše u filmu, kao da je karikatura. Toma jeste ima izražen nos ali nije baš toliko. Nisam gledao još cijeli film ali me iznrnadilo.
Sve je u filmu napucano pa i nos. Scenario neistinit i bezvezan; Toma kao Fredy pred Wembley. Da je ziv, nikad ovo ne bi dozvolio. Sve napravljeno da bude komercijalno uspjesno. Jedina svjetla tacka Aco Pejovic, koji je perfektno otpjevao sve dionice. Joksimovic takodje dobro uradio svoj dio posla…
toliko je dobra pjema da mi je zao sto ne traje 6 minuta .... bravo
...za sljedeci SFF ocekujem film o "legendarnom" Bori Drljaci,pod nazivom "Bora",a kada umre Era Ojdanic,premijerno na SFF film "Era"...to i jeste postao festival za takve filmove,SFF Cevljanovici.
@Kosooki … Pa ti snimi o tim koji ti se vise svidjaju 😉 nama ipak ostavi Tomu.
...ostavljam vam i Tomu i Boru i Eru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Može pričati ko šta hoće, i ja koji ne slušam narodnjake, ali Joksimović je muzički genije.
daleki si ti sinko moj od boema, svaka je tvoj proracunata i izvagana 300 puta