Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko Joksimović je sasvim ok, nije opterećen nacijom, religijom i tako tim stvarima. Pokušava biti sa svima dobar. Čovjek radi svoj posao najbolje što može. Napisao je Halidu Miljacku, Hariju Lejlu i uvjek je rapoložen kad dođe u BiH. Ovakvi su uvijek dobrodošli.
@fudocar Ako Željko kaže da je on pisao te pjesme i ako Halid i Hari isto to kažu, ne znam, možda ti bolje znaš od njih samih šta pjevaju i ko im piše pjesme.
Ima li iko prosjecnog IQ da napise nesto normalno? Kad vidim komentare tipa "uzeo pare" ili "rijetki normalni srbin" dodje mi da se ranim. Sta zna glupi snjoko sta je muzika i sta je muzicar, i to iz jedne istinske metropole, a ne iz talibanske mahale.
Zao mi ovih pacenika koji su bili na "koncertu" ovog seljacine.
Samo pi*ke pjevaju...bogte klixe, pa sve niže ljestvicu postavljate
@BulevarOtpisanih Ajd u q*rac...pucam po šavovima....😂😂😂😂😂
Cvaja skupo, al valjalo je zbog zena doci ak nista.
poceo je da me nervira uzasno
E ovo je pravi Srbin a ne k'o ti
Talenat, nema sta.
imal dragana gdje??
Žitarice (oneprirođene) sa mlijekom (pasterizovanim) i šećerom (bijelim) je doručak u večine domačinstava. Dominantno kiselo formirajuči doručak, užasna kombinacija -- i dosta bolesti kao rezultat. Doktori nastavljaju pričat da su bakterije uzroci bolesti!
što si se posvađo sa ć
'Telo vreteno' je vrhunac muzičkog izričaja. Sve klozetske poete i pisci zidnih stihova, zavide Joksimoviću na ovoj umotvorini.
uzeo im pare koga on može oduševiti.