{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Želiš biti dio organizacije Mostar Summer Festa?

16.8.2013. u 08:15
17
0
Želiš biti dio organizacije Mostar Summer Festa?
17
Mostar Summer Fest upućuje poziv volonterima koji žele svojim radom zaslužiti festivalsku ulaznicu za ovaj festival. Konkurs je otvoren i završava 25.8. u ponoć.
Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje sa organizacijskim timom i izvođačima.

Volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu, no ujedno i veoma zabavnom te itekako poučnom, poručuju organizatori.

Ukoliko baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealna osoba za naš tim: veseli te rad u timu, imaš 18 ili više godina, ne smeta ti zaprljati se, krase te vrline poput organiziranosti, odgovornosti, pouzdanosti i tačnosti, prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade muzikom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera očekuju su: adaptacija Festivalskog prostora, priprema chill out zone itd., promocija Festivala putem flyera, plakata i sl., info pult, briga o izvođačima, press centar i rad na akreditacijama te nagradnim ulaznicama.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da nam napišeš rečenicu, dvije u kojima ćeš navesti razlog zašto baš tebe trebamo uzeti kao volontera i uz svoju fotografiju pošalješ na mail [email protected] ili u inbox naše službene Facebook fan stranice na www.facebook.com/MostarSummerFest.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: