"Želim te pronaći" pjeva u novoj pjesmi Bišćanka Adna Šarić

Klix.ba
18.12.2015. u 08:39
157
5
"Želim te pronaći" pjeva u novoj pjesmi Bišćanka Adna Šarić
157
Bišćanka Adna Šarić i njena ekipa ovih dana su objavili svoj prvi videospot za pjesmu "Želim te pronaći".
Nakon pjesama "Siđi sa neba" i "Pogledaj me" ovo je već treća autorska pjesma u nizu. Ekipa koja zajedno radi od 2013. godine najviše pažnje posvećuje upravo autorskim pjesmama, a tu i tamo snimaju i covere pjesama od njihovih omiljenih izvođača.

"Nova pjesma 'Želim te pronaći' je autorski uradak nekadašnjeg bihaćkog benda 'Stranka' od kojih smo dobili pjesmu koju smo željeli obraditi i snimiti u svom fazonu. Pošto do sad nikad nismo radili spotove odlučili smo se da ovu pjesmu objavimo na našim stranicama sa videom koji smo snimili u Bihaću manje-više iz zezancije nakon jedne probe", kazala je Adna.

"U realizaciji pjesme nam je pomogla ekipa iz Zenice na čelu sa Davorom koji je odradio produkciju te Dženisa koja nam je snimila bek vokale. Nakon prve dvije autorske pjesme ovo je ipak ozbiljniji uradak i dosta kvalitetniji snimak sa kojim smo jako zadovoljni i nadamo se da ćemo uspjeti nastaviti istim tempom sa našim novim autorskim pjesmama jer nova je već pri kraju", dodala je.

Tekst za pjesmu su napisali Armin Amidžić i Fata Dizdar, muziku je radila grupa "Stranka", a aranžman pjesme Armin Alagić i Adin Taletović.


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: