Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mače, štačemo, kakočemo
"Organizatori koncerta ističu kako su zadovoljni prodajom karata, te da je interes publike bio toliki da su mogli organizovati još jedan koncert. " Toliki interes, a još ima karata za kupit - WTF
A kako ba njemu pravo ime jel no on ko onaj Jevrić?
Nestalo mu para pa hajd u Sarajevo i to u ZETRU koju su zapalili dok je on bio kod njih pa da malo zaradi. Šta ćeš ko hud insan da ne umre bi crko.
Bas ste zlobni s komentarima, bez velike potrebe. Ima onih koji su ih bas zasluzili, ali za njih danas glasate. Selektivna memorija i dvostruki arsini.
...mentalitet...kad upljuješ drugog, sam sebi si "veći"...
Što ranije dođete, to više pjesama slušate.
Ima bolju zurku od Duška Lokina
Ima li iko od ovih idiota sto brane ovoga cetnika pogotovo "sarajlica" da mi ovde postavi samo jednu recenicu, da je ovaj cetnik izjavio protiv rusenja njegovoga grada i njegovih sugradjana tokom agresije ? Daj samo pola recenice gdje kaze da nije ljudski bombardirati njegov grad? Vec se fali kako ga je Arkan gotivio. E,moji Bosnjaci, jadni ste vi Bosnjaci.Odgojili ste djecu da slusaju sve cetnicke pevaljke i pevce. Blago onima koji nisu kao vi...
@barbarosaaaa Pa da smo svi 'Bosnjaci', vala i nismo..
De,ba Čola odjebi,ti si svoje otpjev'o!!!!
PA ne dolazi Pejgamber koliko više ubijate sa njim znači Bože
Da li ce dovesti sa sobom kao gosta svoga prijatelja Vojislava Seselja?
...sad nešto gledam ovu fotku gore...čola i halid muslimović s godinama sve sličniji postadoše...
DOBRE PJESME DOBRO PJEVA,,AL JE NAKO MENI KO POJAVA--DOBIJE MI TV VODENE OSPICE
Od gey estrade najviše volim Vajtu i Čolu♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mislim, gej :D
ne bi da mi platis