Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasprodao je i cetvrti i zakazao 5 karte u prodaji....
Cola je jedan gospodin kakav se rijetko radja.
a da budemo relani i ovaj zivi na krilima slave koju je stekao prije 30 godina, poslije toga sve cisti trash. drugo ni glas mu nije vise te snege ni tog intenziteta, njegov primarni cilj je uzeti jos koji dinar onima koji su iracionalno nostalgicno vezani za jedno proslo vrijeme...ej draga draga da je sreceee, bila bi sa mbom ali ti se necee...
Para nikad dosta, pa jbt te, hajd pod rukusa Halidom, trebat ce vam za penzije.
Svaka čast beogradskoj raji. Ko bi rekao da su tamo zeljni pop muzike. Izgleda da je ostalo normalne raje. Čola ko Čola, legenda, ljudina, čovjek koji daje sve od sebe na svakom koncertu, čak i u ovim godinama u kojima je, pjeva po tri sata vrhunski, a na kraju koncerta kad se zagrije vidiš da ovaj čovjek može još više. 4 koncerta u Beogradskoj areni, svaka čast. Dino je do sada imao 3 koncerta. Poslije Čole jedino ga i Dino može prestići.
@Quaresma Covjek u njegovim godina bi trebalo da odrzi maksimalno jedan koncert, pa taman da ih moze odrzati deset. Ali Cola voli lovu, kao i svi. A familija gladna para. I Sabana su tjerali da radi dan, za danom, pa kako covjek prodje.
Nosi, nosi, nosi sve što si mi dala, ono malo toplih dana, one uvele ruže nek ti noćas ljubav pruže.
ovaj ce i iz mezara pjevat...jel realno biti toliko gladan, jbt idi u penziju vise, pjevas 50 godina...
vidi fanova sto su se upalili k'o kutnjaci. treba u neka doba prepustiti binu i mladjim narastajima. a drugo, k'o i saban saulic, kojeg izuzetno cojenim, milione uzeo na mikrofon, umjesto da uziva pod stare dane u pecanju, unucima i sl on daj jos koji dinar...pa pod auto...ovaj zabavljo moju prababu, preslusan milijardu puta, dobro je ba idi odmaraj, zaradio si valjda dvoljno do sad, nes ih na onaj svijet ponijet...
toje manje od 5