Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kes kolica
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ma nestalo novca pa hajd u Bosnu odrzi koji koncert...!
ovo nove pjesmice kao za vrtica
Jednom na pitanje poslije nekog koncerta sto jos uvijek drzi koncerte rekao "nek zaradi raja sta para" u rukom pokazao na scenu xD
Ma treba mu kesha.
Dino Merlin ne ide po inostranstvu da pjeva dijaspori iz ljubavi vec da ih odere (u Australiji su ulaznice kostale 100 dolara!)
iskreno, sva muzika koju je snimio od 2000 pa nadalje je bezveze. naravno, ono sto je uradio 70tih i 80tih i ponesto u 90tim je odlicno, ali nakon toga isto kao da to vise nije ista osoba.
Zivi od stare slave, kao i vecina muzicara iz ex-yu perioda
Vrlo je interesantno da je Zdravko mnogo puta dolazio na prostor Bosne, asarajevo ga nikad nije dočekalo raširenih ruku, nego Tuzla, Zenica, Banja luka... Pitam se u čemu je problem sa Sarajevom?
@lyon57 lupetas pjevao je za Novu
Ma izbrojte koliko je puta gostovao u Sarajevu u odnosu na druge gradove? pročitajte komentare, nisu baš pozitivni!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kad neko valja onda valja i za narednih 20 generacija.Sto rece Njegos: Blago onom ko dovijeka zivi imao se zbog cega i roditi !!!???? To je Cola👏