Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo je bilo sinoć, hvala ti za sve jedan jedini i neponovljivi Čola ❤️
Gospodin!
Bio, prelijepo, Čola klasa. Sramota za načelnika i za policiju koja je cijelu večer kružila i pisala kazne za sva auta koja fizički nisu mogli pronaći regularni parking. Stotine auta je došlo iz SA i drugih gradova, da potroše, lijepo se provedu, a šupačke vlasti su vidjeli priliku da napune budzet, a ljudim se nije ponudila alternativa.
Legenda !!! Neponovljivi Čola
Prodje eto i koncert, nacelnik je prodao narodu hljeba i igara, a 200 000 maraka je uzeo Zdravko i to iz narodnog budzeta, a ne iz dzepa doticnog nacelnika. A Travnik poput drugih gradova sa Bosnjackom vecinom, zapusten, pun smeca, neurednih i zapustenih zelenih povrsina, rupa na putevima itd. Sramotno !
Dodjoh, vidjeh, pobjedih, uzeh keš i odoh nazad za Beograd..Poz
Sarajevska škola muzike je dala toliki broj evergreena da je to teško skupiti i sabrati. Umjetnike koje je izbacila nekako bi se možda i moglo popisati.
10 hiljada međeda.
Piroćanci
Gdje je Vajta?
Čola vole te tvoji haveri sa Grbavice!
Došao da levatima uzme pare.
ON SAD IMA VIŠE KONCERATA NEGO U MLADOSTI, PODSJEĆA ME NA ĐORĐA MARJANOVIĆA KOJI JE PJEVAO DO DUBOKE STAROSTI.