Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..svaka cast..najzad pismeni komentari .. vidi se da ih pisu ljudi iz dijaspore .. posto sada svi u Bosni spavaju ..
Kazem ti KAO BRAT BRATU kao U BIJENO M SVATU nastavak slijedi u iducem satu a mozda s ei vidimo u iducem r a t u
Ima li jos?
A sto ne bi moooglo? Idemo... kao HVO i ARMIJA BiH kao KAZANI i TRUSINA a do 93ce k\'o brata dva a onda N0Z U LEDJIMA kao LIJEVA i DESNA OBALA i zavrsi prica o GRADA DVA neima te vise Alija Valja li ova?
kao NAPAD i ODBRANA kao AGRESOR i Ž RTV A kao DO BROVOLJA ČKA i OD S NAJPER A DJECA M RTV A A može li tako? Hajde sad da te vidim!
@Ganic Evo samo za tebe! HDZ, SDS, SDA i BEZPERSPEKTIVNA DRZAVA kao AKADEMIK BEZ OBRAZA kao OPTUZEN i SLOBODAN (Kovacevic RIP! ) kao JNA i DOBROVOLJACKA kao SKUPA ODBRANA kao JEFTINA RETORIKA kao LAZ i ISTINA kao NA SILU CJELA (iz dva dijela) kao EMINA i SANTIC kao LJEPOTA i KIC kao PROSLOST i BUDUCNOST kao POCETAK i KRAJ kao GANICU PAKAO a SLOBI (RIP!) RAJ
A mogu li da se uključim i ja?
kao MLADIC i STARAC kao BRATUNAC i POTOCARI kao BRITANIJA i BIH kao OPTUZENI i SUDIJA xexexe
kao GOSPODIN i FUKARA kao PAVROTI i EKREM BEZ DARA kao CARITAS i MERHAMET kao TAMNI VIJALET i DIVNI NOVI SVIJET idemo X pisi, samo ubacuj dalje ;-)
Kao RS i FEDERACIJA kao PRAVA i IZMISLJENA NACIJA
SVAKA CAST .. ovo je pravi TOP LISTA NADREALISTA humor .. bez direktnog vredjanja a ubada jos jace
Kao KVISKOTEKA PAMETNU i GLUPU KAO E-BAY i BUVLJAK NA STUPU Kao PLATA i SADAKA Kao Neretve obale SVIJETLA i MRAKA
Kao NOVI \"SARAJEVAC\" i TUDJI STAN kao KRMETINA i TE HER AN
OTOK i MORE OSTVAREN SAN i NOCNE MORE i pod ruku vrag sto ode u Hag
BANKA i ZIRANT ISKREN i FOLIRANT JASAN i MUTAN PAMETAN i LUD SRETAN i TUZAN LIJEP i RUZAN idemo dalje