Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad je Memo Haljevac u backstageu mora da je ozbiljan event.
Sta mai kokuze
@ovoono123, e moj grade, šta ti papci rade. Ovaj neuravnoteženi cirkusant Haljevac je najbolji primjer društvenog taloga današnjeg društva u kojem vlada ološ-elita.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Memo ko krpelj.
Ukupan IQ na eventu 120.
A od tih 120 je Saša Matić 118.
Memo dilao drogu na stubištu dok je studirao. Ova dvojica isto dileri. Super, stoka na okupu. Sida, sida, Hepatitis, brate, dasi, dasi... Ooojjj
Kad se seljaci obuku, i uzmu telefon u ruke....
A mogli ste i vi s klixa (tzv novinari,operatori,urednici) na celu s Memom zaviriti u moj pakash sta sebi dozvoljavate i hvala na razumjevanju.
smrk dobio diplomu za najbolju robu u backstageu
Parada droge i kića. Uz kakve nam uzore djeca odrastaju? Uz takve uzore da u najmanju ruku činimo zločin nad sopstvenom djecom. E za ove stvari je komunizam majka
Žiku ovih naših Bosančerosa. Nadzinđurili se nakakvih lanaca, markirane robe itd. Vuk dlaku mjenja ali ćud slabo.
bal vampira ...noc vjestica...sta je ovo
memo halapljivac
Memo Haljevac klasicni primjer uvlakaca u gu****, sad se slihta ovoj dvojici ... mozda im ga ...
dzubro koreli je podmukao sigurno dila kokine listove na ovoj manifestaciji
Jala i ovaj drugi debeli neznaju dvije recenice sastaviti koja bruka i sramota. Kad ih vidim na tv tacko nme neki stid obuzme odakle sam. prestrasno hahaha. ovaj papanluk zakon zabraniti.
@damir100 nasao im se govoriti lik koji ne znam pise sastavljeno.
A gdje je slika jale i bube?
Koliko kreme na jednom mjestu
Kakav otpad društva!
Elita! Hahaha