Osvojite ulaznice za festival
13
Zašto biste voljeli ići na Exit
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi koji tako razmisljate nam i ne trebate, ko zeli da se provede, dobrodosao, a za ostale.....ostanite u svojim carsijama i nemojte sebi pruziti priliku da se provedete i vidite Novi Sad koji je srednjeevropski grad, veliki grad i kulturan grad i tatamata za vase vukojebine iz kojih bi vam prijalo da malo izadjete, ocigledno.
Da ga primim u pakšu.
Zbog pi*ke.
Ne bi u Smrdiju otišao kad bi mi neko platio razlozi: 1. Ljudi smrde kao koze 2. Da bi došli na odredište morate preteći 500-1000 traktora 3. Svuda oko vas je ponosna jad i bijeda veliko-srpska 4. Večina stanovništva živi u zabludi i lažima 5. Djeca misle da je Srbija jedina zemlja na planeti.
Bosnje hajte vi na exit, na razne kindjurijade,na koncerte prekodrinsjkih funjara, te ispiijajte kafe, umjesto da se politicki angazujete organizujete demonstracije i rusite vlast koja vas vodi u propast. Zar nije vaznije boriti se u zivotu za neki veci cilj, od nekih zabava koje ce vas ispuniti adrenalinom neka 3.-4 sata, i ne samo to, a kad udjete u 30-e i kada treba zasnivat porodicu, onda ce biti kukanje kako nema drzave i perspektive. Ovo se odnosi na one do 25,,. I da kad budete putovali kroz istocnu BiH, na putu za Exit, kroz etnicku cistu tzv rs, razmislite malo ko je sta sve radio tamo, kada autobus bude prolazio kroz Zvornik, i naselja uz Drinu, pa malo razmislite koliko ste jadni i bjedni, al eto vaznija je zabava sa onima koji nam unistise nase zivote u NASOJ drzavi!!
da se dobro nadrogiramo, kaniđom
ja kako se sjecam, exit se uvijek odvijao u vrijeme marsha mira u srebrenici... svima sretno na exitu ko god ode... jadno je sve ovo iako vecina misli i kaze da je to cista slucajnost, ali vjerujte da nije... sve se ovo desalva sa ciljem i razlogom..
zelio bih otici na exit da se dobro nadandarim
http://www.facebook.com/didier.kiki
Koja glupost, ko ima imalo mozga zaobići će Exite, koncerte, utakmice i slične teferiče u širokom krugu...
Ja bih voljeo ići na Exit? Hm, ne znam ko vam je to rekao ali ja ne želim ići na Exit.
Who the fuck is Dragana Nozica? Noz, Zica, Dragana Nozica? A ovom vlaskom smrdi iznad ye.bem mamu kad sam vec tu, onako usput.
A dze jeto .Ja cu u kalesiju bogami na fetsival musike .imali kakva karta za bezplatno za u kalesiju
prognoziraj pobjednika svih utakmica za euro2012 i osvoji nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238