Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno koliko ljudi ne razumiju pjesmu, slušajte malo tekst, nije vam ovo jala i buba da mrmljanje slusate
Dobra sarkasticna anegdota ali ipak tuzno gledati na sto smo spali
@Egle-begle papci na sta smo spali?
klixovci kliknem vam ga podesite stranicu da mogu otvoriti video i preko desktop opere...
Dobra stvar, usto i jako poucna.
Aferim Daco ....ko i uvijek...svaka ti je ko iz Kurana i Biblije zajedno....steta sto te 70% populacije ne razumije...mozda bi trebao uraditi neku stvar sa Kalesijskim Zvucima....cisto onako za ovaj ostatak of 70%.....malo nas je jarane...ispravljaju'c krovu Drinu zama'l ne ostah krivih ledja....cekam na novog Titu..lagano i tanano.
najjaci komentar procitah dolje negdje ispod... lik napisao da je buba gigant za zabranjeno pusenje... majko draga ja ove djece danasnje
To Sejo kralju...
Zeljkan na prodaju,kupi naaaas 😂
prejako!! hvala vam!! možda nekom svane šta se zapravo dešava...
e ovo je umjetnost i kultura, piva, vino, duhan a ne drmoguz koji to jednako sve ima ali ovi su se prije pojavili i zato su "kultura". Poenta da si pod dozom i kod jednih i kod drugih, eto koja je razlika.
Danas je vrijeme tako fudbal se igra za pare i bez dobrog investitora nijeadan klub nemoze dalje.Samo Zelju da ne kupi neki stipsa ko pitare
I preko pjesmi se nude da ih neko kupi, suti samo suti moj djecace plavi...
Ne nude se nego ce nesto biti Osim Katar Dubai a vijetnamske stipse
@Zimzelen zimzelen....idi na pasu...trava je jos zelena na kupresu
Jebat ce nas ali sa baketom u tandemu...
Šlager sezone
Ostalo na pokušaju. Nekada glas iz naroda a sada samo sjena istoga. Važi za obojicu (Sejo,Nele). Šteta. Možda je vrijeme za neku pauzu ako ne već za povlačenje sa scene.