Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EPIC! :)
Oprema iz Makedonije, režiser iz Švice, snimatelj iz Srbije, bend iz Hrvatske... Toliko o vašem lokal patriotizmu !
ZP smiri malo, zar ne vidis kakve su ondje trebe, zar vec poslije pete pive moras da pravis budalu od sebe.... Ni jednom jedinom rjecju nisam rekao da je pjesma bezveze.. dozvoli mi samo da izrazim svoj stav o spotu. Hvala
konacno da neko kakve pismene..nacitane (citaj sa fonasi) trebe angazuje u spotu :-) odlicna zeza
@Kritik: sljedeći put ćemo za spot uzeti kadrove iz Darfura, Ru.ande i Thailanda. Bosnu nećemo da se naš narod ne bi osjećao direktno pogođenim. Pokušat ćemo i da prikažemo što je moguće više masa.kriranih tijela. To će onda valjda biti bolje od glupiranja u svrhu nasmijavanja napaćenog naroda. A u svakom slučaju bolje od Tatjaninih s.isa. Kakav bi ti spot za ovako de.bilno-smiješnu pjesmicu, matere ti? Pa ZP je na svakom albumu imala de.bilne \"catchy\" pjesmice, poput Arizona Dreama, Hal.id mjesto Hali.da i sl. koje su postajale hitovi, i za koje su se radili ovakvi spotovi. Ako ti se ovo ne sluša, uzmi brate CD pa slušaj \"Ustanovu\", \"Grad u kojem nisam rođen\", \"Tvoja bosa stopala\", \"Muzej revolucije\"... Imaš dovoljno odličnog materijala na njihovom novom albumu koji nije napravljen da bude \"hitoidan\". A ako nećeš, nemoj slušat nikako, al nemoj ni naprd.ivat sa visina o stvarima o kojima očigledno pojma nemaš. Čuj \"nasmijavanje napaćenog naroda\".
Spot je totalno njestra za jednu sarajevsku kultnu grupu. Harise, ebo te svicarski standard i dijaspora koja kreira nivo, kada pravis ovakav spot. Sa-x-com ima novinare na nivou kakav je i sam spot. Malo pismenosti, gospodo, nece skoditi.
ova kratke kose isto djecacic hahahahahaha
Stvarno ne znam kome je ovo smijesno!?:( Ni traga starom Pusenju... A i ove sise nisu moralu uvoziti iz Hrvatske, imamo mi i mnoooogo boljih!!! Samo mi je Aida slatka ovdje....
Kultni band ??? Ma ovo više veze nema sa Zabranjenim Pušenjem. Ostalo je samo ime. Kada se na to doda još ovaj švicarski humor, onda je odron upotpunjen.
Jest, al ovdje su pokrivene bradavice. :D
Ma ja, baš kladioničari... Ja u kladionicu triput ušao u životu. Prvo - uzele se pare od kladionice jer je pjesma o kladionici... To ti je k\'o da ja pravim pjesmu o klanju pilića a uzmem pare od mesare. Drugo, slab komentar na \"anomaliju\", poslušaj od TBFa \"Papi lova\" ako hoćeš dobar komentar na popularnost klađenja. Ovo je k*ta, ni do koljena starom Pušenju, a ni ovom u doba \"Fildžana\". Treće, nešto govoriš kao idite gledajte Cice Mice... Jarane, a šta ti misliš šta ova treba sa sisama radi u spotu? Šta to tebi ovi prodaju, što ne prodaju turbofolkeri?
godinama isti seljakljuk, kako tekstovi, tako i spotovi...to je vrijeme proslo, no nikako da to shvati i kvazi muzicar
Potpisujem
Došao Nele karajlić i neka grupa No smoking orkestra u B.luku i zamisli na binu izlazi mile laktašenko a raja ga izvižda kako treba a nele ga grli u onom svom fantomskom kostimu,koja predstava :)))) e nele,nele šta si sebi dozvolio a pjesme te gupe nula bodova,nešto nit je cigansko nit je srpsko,truba,bubanj i unca unca unca ca...ccc
eki kladionicara sto su se nasli uvrijedjeni hahahahahah Seju, ekipa, u sridu! Svaka vam čast, opisali ste ih do u bobu i to samo jednom pjesmom! Oduvijek su bili maheri da pokažu i objasne društvene anomalije na šaljiv način. Skidam kapu! A ovi što pjesme slušaju zbog spota...za njih su svakako Cece, Brene, Seke, Selme, Bubamare,... Gole žene, dobri efekti i OŽEŽI!